Oppløftende tall fra USA – Nå går vi sammen for å jobbe med funding

På Gründervekst vil sosial læring stå i fokus. Så hva mener vi med det?

Det er så enkelt som at vi lærer av hverandre, blir med i grupper og forum som interesserer oss og knytter kontakt med andre som har samme interesser. I tillegg vil vi invitere med eksperter innen ulike fagfelt, som også vil bidra.

Ambisjonen er at vi skal lage kurs innenfor ulike tema og emner, basert på medlemmenes ønsker og behov. Medlemmene og ekspertene kan enkelt sette opp egne kurs direkte i Gründervekst portalen.

Et eksempel er gruppen og forumet “Funding”.  Gjennom deling av nettverk og kompetanse vil vi sammen bidra til at flere medlemmer lykkes med prosessen med innhenting av kapital eller andre finansieringskilder.

I min tråd på forumet i dag kan du lese og kommentere på tråden “Oppløftende tall fra USA”.

Til tross for kursnedgang på børsene og generell uro i kapitalmarkedet, har det blitt skutt inn 151 milliarder dollar i VC fond i USA de første ni månedene av 2022. I hele 2021 ble det hentet inn 147 milliarder dollar, så tallene overrasker mange.

– Det er fremdeles mye tørt krutt i markedet, sier Aydin Senkut, gründer av Felicis Venture i Silicon Valley til Financial Times.

Legger ved PitchBook – NVCA Venture Monitor for de som har lyst til å dykke ned i Q3-22 tallene

Har du lyst til å bli med på å forme dette nettverket, så har du en unik mulighet. Vi lanserer Gründervekst 15. november.

Tråden på “Funding” finner du her og krever pålogging (198/mnd – første måneden gratis)

NB. Er du i prosess med å hente inn kapital, kan du allerede i dag begynne å dele informasjon ved å selvpubliserer nyheter fra din bedrift direkte på Gründervekst. Vipps, du er på forsiden 🙂

Del nyhet

Svar