Nyheter

Nettverk for bedre markedsføring?
Gründer Nyheter

Nettverk for markedsføring?

Som gründer har du mange hatter. Fra produktutvikling til kundeservice er du involvert i alle aspekter av virksomheten din. Ett område som ofte viser seg å være utfordrende er imidlertid markedsføring.

Gründer Nyheter

Ukens podcast; Lex Fridman Podcast with “Shark Tank” Mark Cuban

Cuban har hatt stor suksess både som gründer og som investor. Han har en imponerende “track record” når det gjelder å identifisere lovende selskaper og investeringer. Her kan du få verdifull innsikt og lære av en av de beste om hvordan man kan lykkes i næringslivet.

Gründer Nyheter

Gjør formuesskatten at de rike rikere og de fattige fattigere takket være utenlandske investorer?

Det er på tide å ta et standpunkt og støtte opp om Stian Rustads bekymringer angående den stadig økende andelen av Oslo Børs som eies av utenlandske investorer. Det er ingen tvil om at det er en bekymringsverdig utvikling for norsk eierskap og nasjonal økonomi generelt.

Gründer Nyheter

Bygg din merkevare – Del din gründer-visdom og bygg din merkevare med Gründervekst nettkurs!

Vi er superstolte over å kunngjøre en gylden mulighet for deg til å dele din gründerkompetanse, bygge merkevare og koble deg med andre gründere på Gründervekst! Nå kan du publisere ditt egen nettkurs direkte på vår plattform. (Premium)

Markedsføring

Hvorfor man bør lage sin egen nettside i Wix

Det er utrolig mange fordeler ved å lage sin egen nettside i Wix, og de skal vi gå gjennom i denne artikkelen.

De fleste byråer vil nok sikkert ikke at jeg nevner det her, men sånn er det rett og slett.

Email Spam? Pine3 Marketing
Gründer Nyheter

E-postautentisering: Holder innboksen din trygg

I dagens digitale tidsalder forblir e-post en av de mest vanlige formene for kommunikasjon. Imidlertid er det også et viktig mål for cyberkriminelle. E-postphishing, der angripere sender falske e-poster for å lure brukere til å avsløre personlig informasjon, er den vanligste typen cyberkriminalitet.

To rubic cubes
Administrasjon og rutiner

Ukens utvalge podcast; Mestring av overveldelse: En ny tilnærming til To-Do-Lister og prioritering av oppgaver

Opplev en ny tilnærming til gjøremålslistene og håndter overveldelse effektivt. Lær hvorfor det er OK å aldri bli ferdig med gjøremålslisten din, og få praktiske tips om å arbeide med daglige prioriteter.

Tidsstyring og vaner

Selvledelse – Veien til resultater!

Våre resultater er en konsekvens av den vi er! Dette danner grunnlag for hvordan vi navigerer både emosjonelt og rasjonelt i livet, i hverdagen og på jobb. Hvor enkelt eller vanskelig er det å endre tanke, vaner, energi og adferdsmønstre?

Ali Sheikh Munir
Gründer Nyheter

OBOS Nærkontor gjør det enklere for gründere å starte opp

Ali Sheikh Munir; Hva er planene fremover og hvordan skal dere gjøre det enklere for gründere å komme i gang? Ali har vært gründer, men …

Salg

Vi har gjort det enkelt for deg som selger!

Vi har lansert endring i onboardingen på plattformen som gjør det enklere for deg som selger.
Logg deg inn og finn ditt drømmeoppdrag i dag

A-melding
Økonomi og regnskap

A-meldinger

Vet du hva en A-melding er? “A-meldinger er en form for rapportering til blant annet NAV om arbeidsforholdene i en bedrift. NAV bruker informasjonen som er rapportert i A-meldingene for å holde seg oppdatert på antall ansatte, lønn, overtid og annen informasjon om arbeidsforholdene i bedriften.

Facebook-ads
Økonomi og regnskap

Om kjøp av Facebook-ads

Er Facebook-ads noe du bruker penger på? Det er i alle fall én av tingene hvor jeg ser definitivt mest rot. Holy moly! Til og med regnskapsførere roter dette til

Økonomi og regnskap

Fakturaen inneholder 100 forskjellige ting… hva nå?

Har du noensinne gått inn i en butikk med én konkret ting på handlelisten og kommet ut med den + 12 andre ting? Jeg også – så til de grader!

Forskuddsskatt
Økonomi og regnskap

Forskuddsskatt

Alle selskap (både ENK og AS) sender inn skattemelding for et inntjeningsår, året etter inntjeningsåret. Måten man betaler forskuddskatt på for ENK og AS er helt annerledes. Her er greia..

Omvendt mva
Økonomi og regnskap

Omvendt mva

Se for deg at du selger en tjeneste og at tjenesten koster 1000kr timen ink mva. Business is good og alt går greit, helt til det begynner å bli tynt med kunder. Det har nemlig dukket opp en konkurrent som selger nøyaktig det samme for 800kr timen!

Salg

ALLE kan tjene penger på salg – Se muligheter, grip dem og få betalt når dine bekjente blir kunder.

Med Yesboss kan du som frilanser eller selger forhandle og tilpasse hvert enkelt oppdrag. Bare foreslå hva du ønsker belønning for å koble sammen to parter.

Spørsmål om Merverdiavgift
Økonomi og regnskap

Nyttig å vite om merverdiavgift

Hvis du har lyst til å være sikker på at du gjør alt riktig i regnskapet, slik at du ender opp med å betale riktig sum merverdiavgift, kan du helt gratis laste ned Regnskapsguiden for gründere her.

Når alt føles overveldende
Administrasjon og rutiner

Hva kan men gjøre når alt bare føles overveldende?

Den siste måneden har vært litt i overkant hektisk for mitt vedkommende og jeg har blitt liggende bakpå i forhold til flere ting jeg jobber med. Nå har jeg tatt et krafttak for å bli ajour og få full kontroll igjen og jeg tenkte å dele en del tips jeg har fått og brukt i denne prosessen.

Viktig info om tvangsmulkter for businesser som din
Økonomi og regnskap

Viktig info om tvangsmulkter for businesser som din

Tvangsmulkt er en bot du får dersom du ikke leverer ting og tang du skal levere innen fristene satt av Skatteetaten.Men før du får boten får du et brev med et varsel og et betinget vedtak. Hva gjør du da?

Hva er godt dekningsbidrag? Hvordan kan jeg øke bruttofortjenesten?
Økonomi og regnskap

Hva har business til felles med en loffskive med nugatti på?

Jo det skal jeg si deg: Du ønsker goooood dekning. God dekning av nugatti på skiva (helt ut i kantene, comprende!?) og god dekning i businessen – eller godt dekningsbidrag som det kalles.

Hvorfor har Facebook-annonsering blitt dyrere?
Markedsføring

Hvorfor har Facebook-annonsering blitt dyrere?

Selv om Facebook fortsatt er en av de mest effektive annonseringsplattformene på nettet, må annonsører være forberedt på å tilpasse seg stadig endrede vilkår for å få mest mulig ut av annonsering på plattformen. Hvordan gjør man det?

Gründer Nyheter

Etter en vellykket opplevelse i 2020, henter Lendwill kapital på Seedrs igjen

Lendwill, den norske innovative peer-to-peer-appen, har nylig annonsert sin andre runde med pengeinnsamling på Seedrs, en crowdfunding-plattform basert i Storbritannia. Nå inviterer Lendwill folk til å investere i appen deres igjen: https://www.seedrs.com/lendwill 

Gründer Podcasts

Anzhelika Osmanova – Nye muligheter innen Peer-to-peer lending

Peer-to-peer lending er populært. Konseptet er at man tilbyr låntakere en ny måte å få tilgang til finansiering på, og investorer et alternativ til tradisjonelle investeringsmuligheter.

Markedsføring

5 grunner til at video bør være en del av din markedsføringsstrategi

Har du enda ikke kommet i gang med video? Er det på grunn av budsjett, tid, eller at du heller vil dø enn å være foran kamera?
Kanskje på tide å gjøre noe med det?

Mats Persson Bergius
Gründer Nyheter

Mats Persson Bergius – Ny norgessjef for Lunar Bank

Mats Persson Bergius tok nylig over som sjef for Lunar Bank sin virksomhet både i Norge og Sverige. I denne podcasten forteller han om hva han brenner for og bankens planer i Norge.

Gründer Podcasts

Episode 15: Hvordan utvikle seg som selger? Vi snakker med Ole Christian Sandvoll fra ReeBoot

Reeboot er et selskap bestående fag folk og mentaltrenere med fokus på mestring og personlig utvikling. De tilbyr mental trening, coaching og kurs til privatpersoner og bedrifter.

Økonomi og regnskap

Angående skattemeldingen

Årets viktigste frist: Skattemeldingen – meldingen hvor vi sladrer på oss selv til Skatteetaten og opplyser om hvor mye vi har tjent.

Fristen er 31 mai, men hva skjer dersom du ikke leverer?

Gründer Podcasts

Episode 14: Hvordan selge abonnement og annonseplass? Vi løser salgscase for nettavisen By Lokal!

I denne episoden tar vi for oss et nytt salgscase: Selg annonseplass og abonnement for BY LOKAL.
Vi snakker om hvordan gå frem i møte med salg av abonnement for nettavis og annonseplass.

Gründer Nyheter

Yesboss lanserer nytt design!

På Yesboss plattformen kan oppdragsgivere legge ut salgsoppdrag for sine produkter og tjenester. De kan tilby provisjon, timelønn eller en hybrid modell. Frilansere, selgere, salgshus og folk med stort nettverk, kan deretter plukke passende salgsoppdrag og ta seg betalt for innsatsen og leverte salg.

Emil Egeland med pokal.
Gründer Nyheter

Emil Egeland – Fra kode til søm på Innlandet

Emil Egeland er kjent på Gründerklubben som mannen bak Yellow Jersey. Når har han overtatt og blitt leder av en hjørnestensbedrift i Gausdal. Hvordan har denne overgangen vært?