Yesboss lanserer nytt design!

En oppdatering fra daglig leder!
Vi har gleden av å lansere ny nettside og design, som tydeliggjør hvilke to produkter vi tilbyr.

Våre to produkter
På Yesboss plattformen kan oppdragsgivere legge ut salgsoppdrag for sine produkter og tjenester. De kan tilby provisjon, timelønn eller en hybrid modell. Frilansere, selgere, salgshus og folk med stort nettverk, kan deretter plukke passende salgsoppdrag og ta seg betalt for innsatsen og leverte salg.
Dette er en markedsplass, der brukerne kan operere på egenhånd, selv om Yesboss teamet bidrar til å “olje maskineriet”. Produktet markedsplass vokser og har nå satt i livet over 130 salgsoppdrag på åtte måneder.

På etterspørsel fra store kunder, hjelper også Yesboss teamet med å sette sammen salgsteam. For Anbudstorget har vi satt sammen 8 selgere og omsatt for 200.000 kroner på 4 uker. Mer skal det bli.

To nye prosjektkunder onboardes i disse dager, så se etter annonser for godt betalte salgsjobber for kjente aktører. Dette er Yesboss sitt andre produkt. Rådgivning og prosjektledelse for salgsteam.

Kommunikasjon med våre kunder.
Vår markedsføring dreier seg i hovedsak om å levere på produktsiden. Ingenting selger mer enn kunder som er fornøyde. Dette forsterker vi med godt innhold, via video, podcast, sosiale medier, nyhetsbrev og blogg.

Vi ser hva som driver trafikk til hjemmesiden, hva som konverterer og hvilke brukere som skaper verdi for hverandre. Utfordringen er å skape en “sales funnel” der kundene sømløst blir interessert, blir opplyst og deretter ønsker å bli en bruker.

Derfor bruker vi også “conversational marketing” aktivt. Gjennom SMOC.AI sitt produkt har vi satt opp to ulike flyter som tar sikte på å skape interesse, utdanne og onboarde brukere.

“Sjekk hvor mye du kan tjene som frilanser hos Yesboss”
https://go.smoc.ai/yesboss/frilans/kalkulator

“Sjekk hvor mye du kan øke omsetningen i din bedrift ved å bruke Yesboss” https://go.smoc.ai/yesboss/oppdragsgiver2/hjemmeside2

Med vennlig hilsen,
Richard Paulsen
 
Del nyhet

Svar