Hvem fikk priser på Gründerklubbens jubileumsmarkering?

GK35K Årets gründer

Det ble prisdryss på GK=35K den. 20. september og størst var nok spenningen knyttet til Årets investor og Årets gründer. Så hvem ble vinnerne? Her har du oversikten som også inkluderer juryens begrunnelse.

Fornøyde vinner på GK=35K; Stine Grytøyr, Årets medlem, Jeanette Dyhre Kvisvik, Årets gründer, Henry Mendoza, Årets ildsjel, Trond Riiber Knudsen. Årets investor og Adil Dyani. Årets våghals. Helt til høyre, kunstner Tore Hogstvedt, som er mannen bak de flotte litografiene til alle vinnerne. Bilde; Berg Moe.

Årets gründer – Jeanette Dyhre Kvisvik

Vinneren har gjort seg spesielt bemerket som seriegründer og har så langt bygd opp tre selskaper, som hun har klart å selge videre. Hun er en inspirasjonskilde for våre medlemmer og er nå i gang med å bygge et nytt vekstselskap, VILLOID.

Årets investor – Trond Riiber Knudsen

Vinneren har gjort seg spesielt bemerket som tidligfase investor i mer enn 100 startups, hvorav flere av investeringene har gått til et selskap hvor gründeren eller styreleder er medlemmer av Gründerklubben. Han har også vært en pådriver for en mer aktiv gründerpolitikk her i landet og er også en viktig aktør i forhold til å bygge økosystemet for entreprenørskap nasjonalt, internasjonalt og ikke minst i Afrika.

Årets medlem – Stine Grytøyr

Vinneren har gjort seg positivt bemerket som en aktiv bidragsyter på facebookgruppen, er en samtalestarter og ressursperson for oss og for mange av våre medlemmer. Hun har også vært den viktigste personen for at vi nå er oppe og går med MVP for Gründervekst.

Årets våghals – Adil Dyani

Vinneren av Årets våghals har startet et prosjekt som åpenbart medfører høy risiko. Han har vært en fremragende idrettsutøver og en inspirasjonskilde for mange og jobber med å utvikle flere brands.

Årets ildsjel – Henry Mendoza

Vinneren har gjort en ekstraordinær innsats for Gründerklubben gjennom å være en pådriver for gjennomføring av dette arrangementet og har i tillegg hjulpet flere medlemmer av Gründerklubben med råd knyttet til kommunikasjon og mediehåndtering. Vinneren er både forfatter, tidligere rapartist, medierådgiver og entrepreneur.

Alle medlemmer av Gründerklubben ble invitert til å nominere personer til prisene og juryen har bestått av Berg Moe, Frank Homme og Ines Rosef-Ingram.

En spesiell takk til våre eventpartnere som var Avant Forwarding, eAccounting, FirmaAnbud, Kapitalkurs og Næringshagene i Norge. Også stor heder til kunstner Tore Hogstvedt, mannen bak de flotte litografien til alle vinnerne.

Del nyhet

Svar