Vi lanserer Startup Booster – øk dine sjanser for suksess

Nå skjer det mye spennende på Gründerklubben! Teamet jobber intens med å sette opp fremtidig struktur. Vi er i ferd med å lansere mange nye kurs i samarbeid med partnere. Disse vil medlemmene av Gründerklubben vil få tilgang til via medlemsportalen Gründervekst. 

Vi er også godt i gang med forarbeidet knyttet til etablering av et eget akselratorprogram og lansering av et pre-seed venturefond i samarbeid med en amerikansk stiftelse. 

Det første vi lanserer er Startup Booster, som er et en-til-en program som ledes av undertegnede. Det vil også fungere som et pre-kvalifiseringsprogram for akseleratorprogrammet vi planlegger fra og med september.    

Som gründer eller startup team er det alltid viktig å finne måter å øke sjansene for suksess. Det er her Startup Booster kommer inn i bildet. 

Startup Booster er et unikt program som gir gründere og startups en mulighet til å få tilgang til ekspertise, ressurser og nettverk jeg har bygd opp over mange år. Jeg har hatt mange suksesser som gründer, men også gått på trynet. Begge deler har jeg lært en masse av og har gitt meg en unik kompetanse som jeg nå ønsker å formidle videre.   

Jeg ønsker å hjelpe deg til å nå dine mål gjennom og skreddersy et program basert på din bedrifts reelle behov etter en analyse som vi gjør sammen. Programmet går over seks måneder. 

Har du lyst til å finne ut om dette kan være noe for deg? Kanskje booke et første uforpliktende møte for å bli litt bedre kjent?

Bruker du tiden din riktig? Les hele artikkelen her.

Del nyhet

Svar