Selvledelse – Veien til resultater!

Våre resultater er en konsekvens av den vi er!

Vi ser ikke Verden som DEN er – Vi ser Verden som VI er…

Alle de resultatene vi har omkring oss er en refleksjon eller konsekvens av den vi er.

Den vi til enhver tid er, danner grunnlag for hvordan vi navigerer både emosjonelt og rasjonelt i livet, i hverdagen og på jobb. Hvordan vi treffer beslutninger, prioriterer oppgaver og hvordan vi agerer og reagerer på alt som skjer omkring oss.

PRESTASJON = POTENSIALE – DISTRAKSJONER

Det er et kjent regnestykke som sier, at prestasjonene våre alltid er lik vårt fulle potensiale minus våre distraksjoner.

Verden omkring oss består av konstante potensielle distraksjoner. Nyheter, sosiale medier, politikk, meninger, andre folks sin agenda, frykt, tvil osv.

Verden omkring oss er full av impulser som desperat forsøker å få oppmerksomheten din. Et klikk, ditt fokus, din tid, din energi eller dine penger.

Alle disse distraksjonene fra verden omkring oss er triggere for våre interne distraksjoner, som frykt, negative tanker og begrensende overbevisninger. Distraksjoner som i stor grad kan være utfordrende å flykte fra og forholde seg til i jakten på «suksess».

Konsekvensen av å la sitt fokus bli revet med av eksterne eller interne distraksjoner er ekstremt kritisk for prestasjon og resultater. «Where focus goes, energy flows!»

Men hva er svaret? Hva er motpolen til alle disse intense kreftene i verden omkring oss som så desperat forsøker å få oppmerksomheten vår?

HVIS VI VIL HA MER OMKRING OSS, MÅ VI BLI MER I OSS!

Vi kan enten overlate styringen av vårt fokus og resultater til verden omkring oss eller vi kan dedikere oss til å ta ledelsen av oss selv seriøst og tilegne oss til en livsstil hvor jeg for alvor er i førersetet av mitt eget liv og dermed mine resultater.

Om ikke du er «Selv-sentrert»… Da må du være «andre-sentrert»?

Jeg er en av de største fortalerne for det å være «selv-sentrert» – på den gode måte altså.

Og med det mener jeg, at ditt og mitt potensiale, det kan tas ut gjennom konstant og dedikert utvikling, hardt arbeide og skarpt fokus.

Mitt argument er, at det er så uendelig mye å ta tak i, i oss selv, at dersom jeg virkelig dedikerer meg til den omfattende, (men givende) jobben det faktisk er å lede meg selv for å realisere mine mål og drømmer, har jeg så å si ikke tid, energi eller overskudd igjen, til å la meg distrahere av omgivelsene.

Mange lider under, å være så lite «selv-sentrert» at de går mer opp i politikk, hva andre syns og mener eller siste oppdateringen av VG enn proaktivt å jobbe med egne mål, legge egne planer, utvikle seg selv og sine egne evner og ferdigheter.

Resultatene vi har omkring oss, er en refleksjon av våres evne til å lede oss selv.

Hvis vi vil ha mer enn vi har, må vi bli mer enn vi er!

DET Å LEDE HANDLER OM Å PÅVIRKE I RETNINGEN AV EN TYDELIG VISJON…

DET Å LEDE SEG SELV, HANDLER OM Å PÅVIRKE SEG SELV I EN KLAR RETNING MOT EN TYDELIG DEFINERT VISJON…

En forutsetning for å være i stand til å lede meg selv igjennom ulent terreng, motbakker og stormer er at jeg vet hvor jeg er på vei og hvorfor det er viktig å oppnå nettopp dette…

Klarhet i visjon, retning og mål er noe av det enkleste å definere og igjen er det så ubeskrivelig mange som ikke har definert dette tydelig for seg selv og de rundt seg.

Her er 10 grunnleggende områder som tar et 360 grader perspektiv på meg som menneske og min selv-ledelse.

  1. Modellen av verden
  2. Visjon
  3. Identitet
  4. Verdier & overbevisninger
  5. Fokus & tanker
  6. Følelsesmessige hjem
  7. Adferd & handlinger
  8. Energi & tilstand
  9. Mål og strategier
  10. Personlig vekst

Det er flest hverdager!

Det er ganske enkelt å snakke om personlig utvikling og det å endre tanke, vaner, energi og adferdsmønstre. Det er straks mer utfordrende faktisk å skape reelle endringer i deg selv og din adferd.

Når folk flest forsøker å gjøre endringer, så starter de ofte med å endre taktikk eller strategi. Altså forsøker å gjøre noe annet og angripe oppgaven på en annen måte enn de har gjort til nå i håpet om, at det vil føre til økt motivasjon og forbedring i resultater.

Men når du endrer din adferd, angriper oppgaven på en annen måte og bare gjør ting annerledes, er du fremdeles den samme personen. Du tenker og føler fremdeles likt som før. Ditt emosjonelle hjem er fremdeles det som var før. Måten du ser verden på, måten du navigerer og prioriterer på er fremdeles som det var før.

Hvis vi vil lykkes med å skape reel endring, forbedring og utvikling i resultatene vi får omkring oss, må vi utvikle og oppgradere det mentale «styresystemet» som bor innen i oss…

Vi er nødt til å se distraksjonene våres i øynene, ta et oppgjør med styggen på ryggen og gjøre frykten om til mot og drivkraft.

Veien dit er ikke komplisert, men den er krevende.

Veien dit skaper du gjennom konstant og intensjonell ledelse av deg selv mot en tydelig definert visjon om hva du vil oppnå, hvem du vil være og hvordan du har tenkt deg å komme dit.

YOU2.0

Min partner in crime, gode venn og samarbeidsparter Marte Klouman og jeg har alltid vært dypt fasinert av den transformerende effekt Live events har på oss mennesker.

Marte er tidligere e-handelssjef i XXL, Daglig leder av Netthandelsskolen og så er hun en fenomenal Mental trener og NLP Coach og driver bla. Sterkihodet.no

I sommeren 2022 satt vi på en Cafe på Aker Brygge og reflekterte over hvilket selvledelses-eventer vi har i Norge som er mer enn et inspirerende foredrag, webinar eller dagskurs. Vi savnet et selvledelses-event som satte fokus på virkelig å «Empower» selvstendig næringsdrivende og andre fremoverlente og utviklingssultne mennesker. Et event som faktisk ville gjøre en kraftfull forskjell for at man kan komme seg over på den andre siden av sine interne distraksjoner og begrensninger og virkelig realisere seg selv, sitt potensiale og sine drømmer. Ja, virkelig å ha det topp og prestere på topp!

FRA DRØM TIL TEGNEBRETT OG REALISERING

Vi drømte om et event, som ikke bare snakket om selvutvikling, men som faktisk transformerer og oppgraderer ambisiøse mennesker fra den de er når de ankommer fredag morgen til en ny, sterkere, klarere og oppløftet versjon av selv, søndag kveld når de drar hjem.

Regningen ble betalt og første arbeidsmøte var satt for det som skulle utvikle seg til å bli det selvledelseseventet som vi selv hadde drømt å ta del i – Eventet vi kaller YOU2.0

FORDI VI TROR PÅ AT FOR Å HA MER ENN DU HAR, MÅ DU BLI MER ENN DU ER!

Vi satte full trykk på alle tangenter og sammensatte et event, spekket med kraftfulle NLP teknikker for endring av uønsket adferd, workshops omkring håndtering av frykt og begrensende overbevisninger. Vi skapte og designet visjoner, mål og strategier om hverandre mens vi nøt de magiske omgivelser hos @Lyseby hotell på toppen av Holmenkollen.

Med ubegripelige personlige historier fra deltakerne om personlige og profesjonelle gjennombrudd og en euforisk avslutning etter 3 intense dager med en gjeng fantastisk mennesker stod det krystall klart for oss.

YOU2.0 var starten på en bevegelse som måtte vokse og spres for å hjelpe enda fler med å kickstarte neste kapittel i livet, på en inspirerende, kraftfull og effektiv måte…

And here we go again!

12-14 JANUAR 2024 braker det løs igjen. Og DU er invitert.

Til Januar inviterer vi 25 nye fremoverlente, utviklingssultne mennesker til et one-of-a-kind event som for alvor ser deg, hjelper deg til å bli kvitt dine indre begrensninger og distraksjoner og empower deg til å få mer ut av deg selv, dine resultater og ditt liv!

Vi inviterer til YOU2.0 2024!

Bli en del av en liten og intens gruppe fremoverlente mennesker fra ulik bakgrunn, yrke og landsdel – med én ting til felles. Sult for å kickstarte neste kapittel og ta hull på seg selv Versjon 2.0!

Skap vekst, øk din omsetning, få bedre balanse, fjern dine indre begrensninger og lev ut ditt fulle jeg, ditt fulle potensiale og får mye mer ut av deg selv og ditt liv. Bli med oss på YOU2.0 2024.

Les mer og reservér din plass nå og gjøre 2024 til året, det hele endret virkelig endret seg.

(Få plasser igjen)

www.sterkihodet.no/you

OBS!

Bruker du rabattkoden: «Gündervekst» gir vi deg ytterligere 1.000,- i rabatt

Eller book et kort zoom møte med for praktisk info om eventet og avklar om dette er noe for akkurat deg.

https://calendly.com/janickloewe/you2-0_info

Del nyhet

Svar