Kunsten å leve – en reise i tidenes comeback!

Start video

Det handler om å komme seg tilbake på hesteryggen etter et fall. Den lange veien tilbake til livet og å våge å ta nye sjanser. Veien tilbake etter et nederlag, et selvmordsforsøk og innleggelse i tre mnd. Disse utfordringene kan overføres til mange arenaer.

Filmen som skal lages handler bokstavelig talt om en jockey i verdensklasse, og som ble så stygt skadet i et fall at det tok ham lang tid og mye lidelse og vilje for å finne veien tilbake på hesteryggen.

Filmens klimaks, og også det positive beviset på at Glenn er tilbake, er det mongolske hesteracet. Det kalles verdens tøffeste hesterace, der det også har hendt at noen har mistet livet underveis.

Fra å være selvmordskandidat, misbruker, og å bli lagt i økonomiske ruiner, forbereder Glenn seg nå på å være med i dette løpet. Hva har vært krevd av ham for å kunne snu en så sterk negativ trend? Hvordan er det å være mann og menneske når alt ansvar nå ligger på deg? Vil han klare å gjennomføre løpet?

Alt dette og mere til vil du få svar på i denne filmen. Filmskaperne søker nå sponsorer for å gjennomføre prosjektet til nytte og innsikt for alle det berører.

Vil du være med på et spennende filmprosjekt, og også delta og være med på et mongolsk eventyr? Og ikke bare da som investor eller dra ned for å se på løpet, men også delta i en ukes opplevelse av de mongolske stepper, ri på halvville hester, ha en kongeørn på armen og sovne inn i mongolske telt under en fantastisk og uendelig stjernehimmel?

Register deg nå i dag og vi kommer tilbake med mer informasjon, både om turen og om muligheter for å investere og delta i prosjektet.

Del nyhet

Svar