Investor invitasjon til Release Event med Trond Riiber Knudsen og Johann Olav Koss

bSafe Emergency Management Software AS har det siste året mottatt henvendelser om vår banebrytende teknologi fra store internasjonale selskap som VOI, British Telecom, Bumble, JustEat, RapidSOS med flere.

Dette skaper positive reaksjoner i markedet og selskapet mottar nå henvendelser fra store amerikanske aktører om større investeringer.

En rekke kompetente mennesker kaller bSafe sin First-responder løsning “revolusjonerende” og et “paradigmeskifte” som er livsnødvendig på verdensbasis. Og ikke minst – en unik mulighet for investorer.

– Ingen andre selskap i verden gjør det bSafe gjør, men som investor er det viktig å spørre seg selv: “Løser vi et brennende, viktig globalt problem eller er denne nye tingen bare fint å ha”. Vitamin eller aspirin? Jeg vil kalle bSafe “aspirin på steroider” og en enorm mulighet som er på vei til å ta av, sier den kjente engleinvestoren i teknologibransjen, Trond Riiber Knudsen.

– Fra et investorperspektiv er det virkelig unikt at et norsk selskap utvikler løsninger som det er behov for og som ikke finnes i det globale markedet

– Du må få 10 dollar tilbake for hver dollar du putter inn fordi det er så mange som vil være med. Jeg har aldri sett et selskap som så åpenbart får dette til.

Selskapet åpner nå for investorer til å ta del i denne reisen og inviterer til Release onsdag 1.juni kl 13-15 på Epicenter i Oslo med blant annet Trond Riiber Knudsen, Johann Olav Koss, Eva Helen Rognskog, Ken Roar Riis, Steve Cottingham og Tor Rune Raabye.

Meld din interesse som investor her www.startupbooster.bergmoe.com/bsafe

Del nyhet

Svar