Hvorfor man bør lage sin egen nettside i Wix

Det er utrolig mange fordeler ved å lage sin egen nettside i Wix, og de skal vi gå gjennom i denne artikkelen. De fleste byråer vil nok sikkert ikke at jeg nevner det her, men sånn er det rett og slett.

Nettsidebyggere har blitt et enormt marked som bare fortsetter å vokse, og helt på toppen har vi Wix som er den desidert mest brukte plattformen. Man trenger altså ikke lenger å være en ekspert på HTML, CSS og JavaScript for å kunne lansere en nettside.

Se hvorfor Wix er et godt alternativ

Få individuell veiledning helt gratis

For å gjøre det ekstra enkelt å komme seg på nett tilbyr vi i Liip Digital individuell veiledning helt gratis for de som ønsker å lage en nettside i Wix. 

Vi kommer til å veilede deg gjennom hele prosessen og vise deg nøyaktig hva som skal til for å få en nettside som er optimalisert for målgruppen din.

De aller fleste er travle, og det har vi full forståelse for, så vi tilpasser derfor veiledningen til ditt tempo. Her er det ikke noe press fra vår side og du er garantert å lære mye nyttig som du kan ta med deg videre.

Har du noen spørsmål må du gjerne ta kontakt.

Veiledningen vil ta for seg:

  • Grunnleggende webdesign:
  • Søkemotoroptimalisering
  • Konverteringsoptimalisering

Få gratis veiledning

Fordeler med Wix

Brukervennlighet

Noe av det som gjør Wix så populært er deres dra-og-slipp-funksjonalitet som gjør det mulig for brukere uten teknisk bakgrunn å enkelt lage og tilpasse sin egen nettside.

Brukergrensesnittet er også ryddig, noe som gjør det enkelt for både nybegynnere og mer erfarne brukere å enkelt finne frem.

Mye kraftig funksjonalitet

Med Wix kan brukere legge til en rekke funksjoner på nettsiden sin. De har et App Market med over 500 forskjellige apper innen ulike kategorier som for eksempel netthandel, markedsføring, arrangementer og kommunikasjon.

Mange forskjellige maler

Wix tilbyr over 800 ferdiglagde maler som er designet for ulike bransjer og formål. Dette gjør at man enkelt kan finne noe man liker, og skulle man av en eller annen grunn ikke finne noe, så kan man bare tilpasse designet selv.

Mobiloptimalisering

En nettside som er optimalisert for mobil blir bare mer og mer viktig. I Wix kan man enkelt bytte frem og tilbake mellom å optimalisere nettsiden for mobil eller desktop. De ferdiglagde malene er også allerede optimalisert for mobil

Book gratis veiledning

Del nyhet

Svar