Har du lyst til å øke omsetningen i din bedrift?

Få mer salg

De fleste kjenner til FirmaAnbud.no, men nå lanserer vi ytterligere to spennende initiativer, Markedsplassen og BNI Omega, for å øke omsetningen hos våre medlemmer;

Markedsplassen

Markedsplassen er et forum på Gründervekst, vår egen medlemsportal. Dette komme vi nå til å utvikle videre for medlemmer som ønsker å øke sin synlighet og ønsker å finne gullkunder.

Vi kommer til å fokusere på å gi tilgang til solide og spennende pilotkunder. Kundegruppen vil bli et nettverk av større bedrifter og organisasjoner. Det de har til felles, er at de ønsker å etablere et forhold til spennende startups med relevans for sin industri eller nisje.

Her kan medlemmene annonsere sine produkter eller tjenester, knytte direkte kontakt med potensielle kunder, samt delta på ulike nettverk events.

Denne muligheten vil bli forbehold Premium medlemmer av Gründervekst. Registrer deg allerede i dag. Da vil du bli invitert inn i en gruppe der du også kan påvirke utviklingen av dette tilbudet.

BNI Omega

Vi har vært med på å bygge en partnerstruktur for BNI Omega. Dette er en online avdeling av BNI (Business Network International). BNI er en verdensomspennende organisasjon som fokuserer på å bygge gode forretningsrelasjoner, identifisere prospects og øke salget.

Medlemmer av BNI Omega vil ha muligheten til å delta i ukentlige online møter, samt få tilgang til en rekke verktøy og ressurser for å øke salget.

Nettverket har online Kickoff tirsdag 7. februar kl. 09. Send en melding eller mail til Berg Moe, hvis du ønsker å bli med. Arrangementet er gratis!

FirmaAnbud.no

FirmaAnbud.no er en markedsplass som gir bedrifter muligheten til enkelt finne gode leverandører. Gjennom denne plattformen kan bedrifter spare tid og penger ved å sammenligne tilbud fra ulike leverandører og det er veldig enkelt å legge ut anbud. Totalt har medlemmer av Gründerklubben lagt ut over 460 anbud så langt.

Vi kommer fremover gjøre det enklere å bli leverandør på tjenesten, gjennom en justering av forretningsmodellen. I tillegg vil vi gjennomføre en mindre emisjon for å kunne implementere en del nye smarte funksjoner og til økt markedsføring.

Gründerklubben er ikke et forum for kjøp og salg

Det er viktig at alle overholder reglene på Facebook gruppen. Vi har et åpent og inkluderende miljø, og det krever at alle respekterer hverandres meninger og bidrar til en positiv atmosfære.

Jeg vil også minne på at Facebook gruppen til Gründerklubben ikke er er et forum for kjøp og salg.

Gründerklubben er en gruppe for gründere – av gründere, men også åpen for andre som jobber for at Norge skal bli verdens mest innovative land og at nye industrier og arbeidsplasser skal skapes. Her deler vi tips, relevante nyheter, viktige milepæler fra gründerreisen eller stiller spørsmål som er relevante og får svar.

NB. I den senere tid har vi fått mange klager på at bedrifter og enkeltpersoner uoppfordret tar kontakt via PM for å selge. Dette karakteriserer vi som spam og medlemmer som bedriver slik virksomhet risikerer å bli utestengt. Tips gjerne moderatorene om du kommer over slik aktivitet.

Vi håper du vil delta i og utnytte disse initiativene til å bygge sterkere forretningsrelasjoner og øke suksessen til din bedrift.

Det er bare å ta kontakt hvis det er spørsmål eller innspill du vil komme med!

For mer salgsinspirasjon, hør også på podcasten med Ole-Arvid Liodden; Hva er oppskriften for å kunne bli en toppselger?

Del nyhet

Svar