Nå er det siste sjanse for å bli med på reisen til Advokatguiden

Da er Advokatguidens emisjonskampanje på Folkeinvest i ferd med å avsluttes. Det er allerede tegnet aksjer for kr. 4,4 mill. NOK og emisjonen stenger onsdag 21. desember kl. 18:00.

Selskapet har den siste tiden gjennomført en emisjonskampanje på Folkeinvest og fått tegnet aksjer for 4,4 mill. NOK frem til nå. Midlene skal primært brukes til å etablere Advokatguiden i nye større «advokatmarkeder» som USA, UK, Italia, Frankrike osv. Etablering i nye markeder innebærer blant annet, lansering, markedsføring, oppstart av salgsvirksomhet og søkemotoroptimalisering.

Vi er svært fornøyde med emisjonskampanjen hittil og håper å få med oss flest mulig investorer før emisjonsrunden avsluttes imorgen , sier CEO Ali Ahmed i forbindelse med emisjonen.

Les mer om kampanjen på Folkeinvest.no

Om Advokatguiden

Advokatguiden ble etablert i 2020, og er en plattform som hjelper klienter med å finne rett advokat. Du kan søke opp advokater basert på blant annet navn, sted eller rettsområde, og du kan sortere treffet på anmeldelser og pris. Advokatene blir vurdert av tidligere klienter, noe som bidrar til mer transparens i bransjen.

Selskapet har base i Oslo, med foreløpig virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Sveits og Nederland.

Les mer om Advokatguiden på Folkeinvest.no

Del nyhet

Svar