Har du ansvaret for partneravtaler i din bedrift?

La meg presentere https://www.partnella.no/
En plattform med tre verktøy: verve, affiliate og partnerprogram.

En av fundamentene for å lykkes med en startup er å lage noe folk faktisk trenger. Derfor søker vi flere pilotkunder slik at vi kan sette kundens behov i sentrum.

Vi søker early adopters som selger produkter eller tjenester over nett og deg som håndterer partnerrelasjoner i selskapet.

Føler du deg truffet, eller vet om noen som passer denne beskrivelsen? Send en melding eller ring for en hyggelig prat 😀

PS. Alle oppmeldte får 1 år gratis full tilgang fra vi lanserer (Tidlig 2023), ingen forpliktelser.

Med en produktledet strategi retter du deg mot brukere og ikke kjøpere. Ved at brukerne er fornøyde og finner nytte, vil de spre merkevaren og verve brukere på en mer effektiv måte enn ved tradisjonelle salgsprosesser eller markedsføring.

Partnella er et brukervennlig verktøy for håndtering av partnerrelasjoner og et rammeverk som gjør at bedrifter kan sette opp sitt eget verve eller affiliateprogram for å øke omsetningen.

For litt over to år siden hadde Jeg et valg; følg drømmen eller strømmen.
Det har vært en lærerik og krevende reise som grunder. Det har vært tider med tvil på egne evner og frykt for å feile. Startuphverdagen er en emosjonell berg og dalbane med en stadig strøm av nye problemer som skal løses, jeg elsker det.

Jeg har lært at det lønner seg å spørre om hjelp, heller en gang for mye enn en for lite. Viktigst av alt, har jeg lært at det er bedre å prøve, lære av feilene og justere for suksess. Både suksess og fiasko gir viktig læring, men ingenting gir større innsikt enn feiltagelser.

Noen ganger må man bare hoppe uti og stole på magefølelsen…

Del nyhet

Svar