Øk salget ditt i tøffere tider

Gründervekst - er du Gründer? Øk salget ditt

Behovet for økt salg og høyere omsetning står som regel øverst på ønskelisten til enhver gründer og næringslivsleder. Men det er i tøffere tider at dette faktisk blir prioritert over alt annet.

«You run faster when a higher is chasing you» Jack Ma, Alibaba.

Høsten vi går gjennom nå er en vanskelig tid for mange bedrifter i Norge. Høyere strømregninger, høyere renter og vanskeligere finansieringsmarked gjør at aksjonærer og styret ønsker at ledelsen selger mer. Alle de som er både daglig leder og styreleder i egen person, føler presset i brystkassen hver eneste dag. Uansett størrelse: Det eneste som kan redde bedriften gjennom en røff periode, er økt kontantstrøm gjennom salg.

Drømmen er kanskje å selge mer, med minst mulig risiko. Å ansette en salgssjef eller fulltids selger er for mange småbedrifter et løft de ikke ønsker å ta. Feilansettelser koster penger, og tiden det tar å velge kandidater kan ikke overdrives nok. Da er den åpenbare løsningen å benytte seg av fleksibel arbeidskraft.

Vi i Yesboss er stolte over å hjelpe bedrifter med å øke salget sitt.

Gjennom å tilby fleksibel arbeidskraft gjør vi inngangsbarrieren svært lav. På Yesboss plattformen kan man legge inn en ordre eller annonse kostnadsfritt der man beskriver hvordan man ønsker å belønne et salg. Noen velger å tilby timeslønn for møte-booking eller rydde opp i CRM databasen. En kunde av oss, BizBot, leide inn en selger til å ringe alle i sitt CRM system og konvertere de til premiumbrukere, med stor suksess.

Andre velger å legge ut en beskrivelse av tjenesten eller produktet sitt, og tilby provisjonsbetaling for et salg.

En tidlig bruker av Yesboss er SMOC.AI, som ønsker å skalere raskt. SMOC.AI har allerede Norwegian, Bohus, SATS, Homely på sin kundeliste. De har nå flere oppdrag inne på plattformen, der de både er ute etter gode møte-bookere, og tilbyr også ren provisjon til de som kommer med et salg. Det påløper ingen kostnader før det er signert et salgsoppdrag.

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan øke salget i tøffere tider, kan du kontakte [email protected] eller rett og slett lese deg opp på hjemmesiden www.yesboss.no.

Meld deg opp på nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på vår vekst fremover: klikk her

Del nyhet

Svar